Liofilizowana pietruszka 30g (słoik)
Opis
Pietruszka liofilizowana - Bez konserwantów! Dzięki procesowi liofilizacji pietruszka zachowuje pierwotny kształt, kolor, aromat oraz ok. 95% wszystkich cennych składników odżywczych.
Liofilizacja polega na suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody. Takie produkty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych. Liofilizacja uważana jest za jedną z najlepszych metod utrwalania żywności. Proces liofilizacji skutecznie zabezpiecza produkty przed zepsuciem i co istotne - zachowuje niemal ich pełną wartość odżywczą. Produkty te są wytwarzane bez użycia jakichkolwiek dodatków chemicznych.
Liofilizacja zapewnia możliwość długotrawałego przechowywania żywności bez utraty smaku i jakości.
- Zup
- Kanapek
- Sałatek
- Twarogu
- Sosów
Składniki:
100% liofilizowana pietruszka.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.