Pasta migdałowa 300g
Opis
Wysokiej jakości pasta migdałowa wytwarzana w tradycyjny sposób mielenia prażonych migdałów, aż do uzyskania konsystencji masła. Pasta ma kremową konsystencje o naturalnym delikatnym smaku migdałów. Doskonale nadaje się do smarowania kanapek, tostów, jako dodatek do ciast, różnych deserów czy przekąsek.
- Bez dodatku soli oraz cukru
- Bez konserwantów oraz wypełniaczy
- Nie zawiera oleju palmowego
Pasta z migdałów prażonych 100%
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu miesiąca.
Informacja o alergenach:
Produkt jest alergenem.
Olej z migdałów na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym.
Tabela wartości odżywczych w 100 g:
Wartość energetyczna | 2489 kJ/602 kcal |
Tłuszcz | 50,6 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Węglowodany | 9,5 g |
Cukry | 3,9 g |
Błonnik | 10,4 g |
Białko | 21,9 g |
Sól | 0,07 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Składniki:
Pasta z migdałów prażonych 100%
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu miesiąca.
Informacja o alergenach:
Produkt jest alergenem.
Olej z migdałów na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym.