Ocet balsamiczny powstający z moszczu winogronowego, długo leżakujący w beczkach, to prawdziwy rarytas wśród octów. Receptura wytwarzania octu balsamicznego od wielu wieków niezmienna. Dzisiaj kontrolowana i certyfikowana przez odpowiednie instytucje. Tradycyjny ocet balsamiczny to aż 12 lat leżakowania w beczkach.
Zastosowanie:
Ocet doskonale wzbogaca smak sałat, dań z drobiu, czy czerwonego mięsa. Wspaniały smak i świetne zdrowie doskonale łączą się w wypadku tego rodzaju octu. Znakomicie nadaje się także do przygotowywania wszelkich sosów.
Składniki: Ocet balsamiczny 6%*
*składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
Sposób przechowywania: Przechowywać w zacienionym miejscu.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.